ارتباط مستقیم با 30710 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
آموزش زبان یوسفی
تدریس خصوصی زبان بهرامی
ایران مدرس تدریس خصوصی ویدیوهای آموزشی مدرسین فراخوان انتخاب بیست پژوهشگر برتر کشور و اهدا تندیس و حکم پژوهشگر به بیست پژوهشگر اول

فراخوان انتخاب بیست پژوهشگر برتر کشور و اهدا تندیس و حکم پژوهشگر به بیست پژوهشگر اول

هفتمین جشنواره انتخاب پژوهشگران برتر کشور (بیست تندیس برای بیست پژوهشگر برتر کشور) روز جمعه، 24 آذر، 1402 توسط موسسه قانون یار و انتشارات قانون یار و بنیاد علمی قانون یار در شهر تهران استان تهران برگزار می شود. برگزار کننده: موسسه قانون یار, انتشارات قانون یار, بنیاد علمی قانون یار هفتمین جشنواره و همایش پژوهشگران برتر کشور (بیست تندیس برای بیست پژوهشگر برتر) روز جمعه، ۲۵ آذر، ۱۴۰۲ توسط موسسه قانون یار و بنیاد علمی قانون یار در شهر تهران استان تهران (به صورت حضوری و غیرحضوری) برگزار می شود. شرکت در این فراخوان رایگان است..... موسسه قانون یار در هفته پژوهش سال ۱۴۰۲در تاریخ ۲۵ آذرماه طی فراخوانی هفتمین جشنواره و همایش پژوهشگران برتر کشور (بیست تندیس برای بیست پژوهشگر برتر) را بر اساس آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر گزینش و بیست تندیس و حکم طلایی به این پژوهشگران عزیز تقدیم می نماید. هر ساله این فراخوان از شهریور ماه آغاز و اعلام می گردد و تا تاریخ ۲۲ آذر ماه همان سال پذیرای بررسی رزومه علمی پژوهشگران، اساتید، فرهیختگان و دانشجویان عزیز می باشد. باید توجه داشت شرکت در این فراخوان رایگان می باشد، بدین صورت که متقاضی شرکت در این رویداد علمی بزرگ، رزومه علمی خود را به همراه شماره تماس به آدرس ایمیل ارسال می دارد و پس از ارزیابی رزومه بیست پژوهشگر برتر که بیشترین و بارزترین فعالیت علمی و پژوهشی را در کارنامه خود دارند، پژوهشگران برتر مشخص و اعلام می گردند و تندیس + حکم طلایی پژوهشگر برتر به صورت حضوری یا غیر حضوری تقدیم این عزیزان می گردد. ارسال فایل رزومه از طریق واتس آپ، ایتا، بله، آی گپ یا تلگرام به هرکدام از شماره ها امکان پذیر است. همانگونه که ذکر شد و تاکید می گردد شرکت در این فراخوان کاملا رایگان می باشد و به هیچ وجه نیازمند پرداخت هیچگونه هزینه ای نخواهید بود. هیچ تندیسی با هیچ مبلغی قابل خریداری نیست (خواهشا در این خصوص تقاضا نفرمایید و برای خود و دیگران ارزش و احترام قایل شوید) از جمله فاکتورهای امتیاز آور برای انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر می توان به موارد زیر اشاره داشت: ۱. سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری (تالیف و تدوین کتاب،ویراستاری و ترجمه کتاب، مقالات علمی، اختراع ثبت شده، طرح پژوهشی و .....) ۲. تدریس در دانشگاه ها و موسسات آموزشی معتبر کشور ۳. داشتن معرفی نامه از طرف اساتید با درجه علمی بالا (خطاب به موسسه قانون یار و تایید سوابق علمی و پژوهشی برجسته پژوهشگر) ۴. داشتن سمت های پژوهشی در سازمان ها و موسسات، نشریات علمی، نشست ها و روادید علمی و ..... ۵. کسب رتبه در جشنواره های علمی معتبر ۶. هفت تندیس متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک کارشناسی و دانشجویان این مقطع می باشد ۷. هفت تندیس متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک کارشناسی ارشد و دانشجویان این مقطع می باشد ۸. شش تندیس متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک دکترا و بالاتر و دانشجویان این مقطع می باشد.

برای مشاهده ویدیوهای مشابه روی لینک های زیر کلیک کنید.
به این ویدیو امتیاز دهید.
ثبت فیلم توسط: دکتر بهنام اسدی (مشاهده پروفایل مدرس) تدریس حقوق مدنی و آیین دادرسی مدنی، حقوق تجارت، (تدریس دوره های آموزشی و سخنرانی دوره های آموزشی حقوقی ادارت و نهادهای خصوصی و دولتی)
آمار بازدید: 86 بار
ثبت نظر درباره ویدیو
Security Image